1 min luettu

Mistä digitalisaation tuulet puhaltaa? Katso Digisää

16.11.2017 8:54:00

Sisältää varoituksia liiketoimintajohdolle

Koska digitalisaation rintamat ovat olleet voimakkaassa kasvussa viime vuodet, eikä hidastumista näy, Good Signin luotto-säämies Janne tarjoaa katsauksen tämän hetken kuumimpiin aiheisiin. 

Luvassa pakkasta, myrkytuulta, metsäpalovaroituksia ja roimaa ukkosen saattelemaa saderintamaa. Meneillään olevaan muutokseen varautuminen vaatii enemmän kuin sadevarjon ja kumisaappaat. Säämies Janne tarjoaa vinkit miten sinunkin yrityksesi voi varautua globaaliin digi-ilmastonmuutokseen

Digisää

Katso Digisää alla olevalta videolta:

 

Good Sign Digital Services Growth Platform – Palveluliiketoiminnan ansaintamallien automaatiota

Good Sign on ohjelmisto vaativille palveluyrityksille ja palveluekosysteemeille jatkuvien palveluiden liiketoimintamallien digitalisointiin. Good Sign mahdollistaa uudet käyttö- ja lopputulospohjaiset ansaintamallit, joustavat hinnoittelumallit, digitalisoidun palvelutoimituksen sekä älykkään automaation lähdedatan keräämiseen ja prosessointiin laskutukseksi ja kirjanpitoon.

Asiakkaamme loikkaavat uudelle tasolle palvelulaskutuksen nopeudessa, läpinäkyvyydessä ja tehokkuudessa. 10% lisää palvelusopimusliikevaihtoa. 90% manuaalityöstä pois.

Ota yhteyttä ja tulemme mielellämme keskustelemaan miten yrityksenne voi varautua digi-ilmastonmuutokseen.

Miten Digitalisaatio vaikuttaa sinun yritykseesi? Tavataan ja keskustellaan  lisää. 

Taija Engman
Kirjoittanut: Taija Engman

CEO of Good Sign, Taija blogs on digitalization bringing growth and efficiency by building on new business opportunities and customer value.

Post a Comment

Featured