Good Sign
Blog

LEHDISTÖTIEDOTE: Tunnettu hallitusammattilainen Ossi Pohjola Good Signin hallituksen puheenjohtajaksi

Posted by Taija Engman
8.11.2018 13:55:52

LEHDISTÖTIEDOTE 8.11.2018

Tunnettu hallitusammattilainen Ossi Pohjola Good Signin hallituksen puheenjohtajaksi 

 

Good Sign Oy:n hallituksen kokoonpano on muuttunut ja hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty 2.11.2018 Ossi Pohjola.

Ossi Pohjola on kokenut ja tunnettu hallitusammattilainen, joka työskentelee useiden kasvavien teknologiayhtiöiden hallituksissa. Hän on hallituksen puheenjohtaja muun muassa seuraavissa ohjelmistoyrityksissä: Qentinel, Oscar Software ja Sininen Meteoriitti. Aiemmin hän on johtanut myös esimerkiksi Ideanin ja Fluidon hallituksia, ennen näiden myyntiä Capgeminille ja Infosysille.

Ossi Pohjola kommentoi: "Good Signin kyvykkyys ratkaista vaativien digitaalisten palveluliiketoimintamallien hinnoittelu- ja laskutusautomaatiota on hämmästyttänyt minut. Olen vakuuttunut, että Good Signin liiketoiminnalla on merkittävä kansainvälinen kasvupotentiaali. Haluan olla mukana rakentamassa tätä tarinaa." 

 

Good Sign Oy:n hallituksen kokoonpano:

Ossi Pohjola, puheenjohtaja

Taija Engman

Miika Flink

Juha Korsimaa 

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Taija Engman, p. 050 372 5142, taija.engman@goodsignsolutions.com

Hallituksen puheenjohtaja Ossi Pohjola, p. 050 555 0501, ossi.pohjola@goodsignsolutions.com

 

Good Sign Oy

Good Sign on suomalainen ohjelmistoyritys, jonka kuusi ICT-palveluiden syväosaajaa perusti vuonna 2007. Ytimenä on Good Sign -ohjelmisto, joka on tarkoitettu vaativien palveluliiketoimintamallien talousautomaatioon. Yrityksen erityisosaamista ovat joustava bisnessääntöihin pohjautuva palveluiden hinnoittelun digitalisointi, sopimusten automaattinen laskutus ja automatisoidut talouskirjaukset.

Yrityksen asiakkaita ovat muun muassa Fortum, Fujitsu ja Technopolis, joille Good Sign mahdollistaa täyden joustavuuden luoda uudenlaisia palvelutuotteita ja hinnoittelumalleja. Ohjelmisto on myös tuonut merkittäviä asiakastyytyväisyys- ja tulosvaikutuksia parantamalla laskutuksen oikeellisuutta ja läpinäkyvyyttä.

Vuonna 2017 Good Signin liikevaihto kasvoi 20%, saavuttaen noin 3 000 000 €, josta voittoa 340 000 €.

Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Helsingissä ja muut toimipisteet Hollannissa (Amsterdam) ja Yhdysvalloissa (Boston).

Good Sign työllistää lähes 30 palveluliiketoiminnan ja ohjelmistoalan ammattilaista, ja on lisännyt jatkuvasti henkilöstöään vastatakseen asiakkaiden palveluliiketoiminnan digitalisoinnin tarpeisiin, jotka kasvavat voimakkaasti noudattaen ’palveluistumisen’ megatrendiä.

Case Fujitsu

Case Fortum

Customer video

https://www.goodsignsolutions.com/our-people

 

 

Topics: Good Sign Solutions

CEO of Good Sign, Taija blogs on digitalization bringing growth and efficiency by building on new business opportunities and customer value.

<< BACK TO BLOG FEED

Professionals Behind The Blog

Taija Engman

Taija Engman

Taija´s blogs focus on topics where digitalization brings growth building on new business opportunities and customer value, as well as digitalization bringing savings that effect the bottom line.

Petri Takala

Petri writes about creating new opportunities and solving everyday problems through Service Digitalization. He also covers topics around new business models and recurring revenue.

kasper

Kasper Ilmolahti

In his blogs, Kasper is excited to research and reveal ideas about creating meaningful information in the digital economy, the service transformation and improved business monetization.

Hannele Peltonen 797 final 2 web-1

Hannele Peltonen 

Hannele focuses on advising and helping customers with the ongoing business digitalization and service transformation. Concrete customer benefits and customer experience and satisfaction are close to her heart. 

Jeroen Pijpers

Mervi Vikki-Aaltonen

Mervi’s blogs focus on topics of service management, billing & automation and digitalization. She is especially excited to explain the growing need of monetizing service management by digitalization.

Janne_kivilaakso-833894-edited.jpg

Janne Kivilaakso

Janne writes about industrial Internet, business process automation and Business IT. Janne is enthusiastic about enabling new business models and improving efficiency via intelligent automation.

   

 

 

 

Most Recent Posts

Interested? Subscribe to our BLOG